Membrana Dripstop

Euro Tigla SRL vă oferă, începând cu luna iulie 2016, membrana specială autoadezivă Dripstop, care se lipeşte pe suprafaţa metalică interioară a tablei cutate în timpul profilării automatizate a acestora, înlocuind utilizarea formulei clasice de membrană permeabilă la vapori.

Membrana Dripstop reprezintă o modalitate economică de a rezolva problema condensului în interiorul clădirilor cu acoperiş neizolat termic prevenind picurarea apei către interiorul clădirii, extinzând durata de viaţă a învelitorilor metalice, mărind izolaţia acustică şi reducând zgomotul de ploaie.

Dripstop are o mare capacitate de stocare a apei care poate rezulta ca urmare a fenomenului de condensare. Prin folosirea membranei Dripstop se elimină apariţia celui mai întâlnit efect al condensării de la interiorul clădirilor şi anume, igrasia.

Membrana Dripstop poate fi spălată cu jet de apă şi are o foarte bună rezistenţă la bacterii.

Poate fi folosită la acoperişurile metalice ale caselor rezidenţiale, depozite, hale de producţie, depozite, grajduri, garaje, silozuri pentru cereale, săli de sport, stadioane, ferme zootehnice, etc.