Povestea noastra

Activitatea companiei EUROTIGLA a inceput in primavara anului 2011, cu 2 angajati, un showroom si un depozit de 100 mp. In acel moment, veneam pe piata sistemelor de invelitori acoperisuri din Constanta cu noutatea sistemului pluvial rectangular.
Am evoluat de la an la an, pornind in 2011 de la 300 de clienti si 38000 mp tabla tip tigla vanduta, si ajungand in 2018 la peste 3000 de clienti si 280.000 mp tabla tip tigla vanduta, mare parte a invelitorilor vandute fiind complete – cu sistem pluvial.
In 2017 am ales sa schimbam strategia de afaceri, stabilind un parteneriat cu un brand national puternic, care produce tigle metalice de calitate superioara. Parteneriatul cu Depaco®, detinatorul brandului Wetterbest® ne permite comercializarea unei game mult mai variate de produse, la standarde europene.
Tot din dorinta de a oferi clientilor nostri diversitate, incepand cu anul 2018 am devenit parteneri ai Bilka Romania, astfel incat in acest moment lucram cu cei mai mari producatori de sisteme pentru acoperisuri (tigla metalica, sistem pluvial si accesorii).
Anii au trecut iar noi am depasit barierele judetului Constanta avand acum puncte de lucru si in Bucuresti, Iasi si Bacau.
Deoarece seriozitatea ne caracterizeaza, primim cu placere si interes atat recomandarile cat si criticile clientilor, fapt ce ne-a ajutat de-a lungul timpului sa ne perfectionam atat serviciile de ofertare, transport si suport tehnic, cat si calitatea si diversitatea produselor comercializate.

Incepe azi proiectul acoperisului tau!