Surub autoforant

Suruburi tigla metalica

Holtsuruburile cu saiba de otel cu cauciuc se utilizeaza la fixarea metalului pe suport de lemn si asigura o perforare usoara si o prindere rezistenta. Suprafata galvanizata a holtsuruburilor asigura protectie si rezistenta ridicata la intemperii, oferind rezistenta la coroziune. Saiba din otel cu cauciuc asigura o etanseitate perfecta, nu permite apei sa patrunda prin gaura de perforare si reprezinta o dubla protectie impotriva coroziunii. Stratul de vopsea este rezistent la UV si asigura mentinerea culorii timp indelungat. Utilizarea acestui produs aduce dupa sine avantaje: stratul de protectie antirugina si protectia UV asigura rezistenta sporita in timpul instalarii si utilizarii; tratamentele aplicate in procesul de productie cresc rezistenta produsului la coroziune si permit mentinerea culorii in timp.

Aluband acoperis

Banda bituminoasa acoperisuri

Banda bituminoasa pentru acoperisuri este o banda flexibila auto-adeziva izolatoare recomandata pentru hidroizolare si protectia anti-umezeala a acoperisurilor, peretilor si fundatiilor.
Produsul poate de asemenea sa fie utilizat pentru protectii anticorozive la lucrarile de montaj si reparatii ale acoperisurilor precum si ale conductelor/tevilor. (chiar aflate sub actiunea directa a umezelii si apei).
Banda bituminoasa pentru acoperisuri este o banda autoadeziva, prin care nu trece apa, compusa din mai multe straturi, pe baza de aluminiu si de bitum modificat.
Este rezistenta la inghet, la raze UV si la actiunea agresiva a mediului apos. Banda prezinta o aderenta perfecta a stratului bituminos la diferite tipuri de suporturi, precum si o mare rezistenta si stabilitate, chiar la temperaturi joase.
Banda bituminoasa pentru acoperisuri asigura o aderenta excelenta la materiale specifice pentru acoperisuri: acoperiri bituminoase diverse (membrane, asphalt, carton, pitch for roofing), tigla din diferite materiale, metal, lemn, plastic, piatra, caramida, materiale izolatoare.

Burete universal

Burete universal Coama/Streasina/Dolie

Este un element din polietilenă expandată cu pori închişi (impermeabil), care copiază amprenta ţiglei metalice pentru a nu permite pătrunderea umezelii, a prafului sau a păsărilor. Se montează în coame/dolii/sort şi se utilizează pentru a împiedica supraventilația.

Izovent

Rola folie adeziva coame IZOVENT

Este destinata tuturor acoperisurilor indiferent ca sunt din tabla tip tigla, tigla ceramica sau alte tipuri de invelitori. Desi exista si alte tipuri de izolatii pentru coama, acest tip de banda de etansare este recomandat datorita faptului ca face ventilarea facila prin coama acoperisului, realizandu-se astfel uscarea condensului ce se formeaza pe spatele tiglei metalice.

Mansoane

Mansoane de etansare pentru strapungeri de teava prin acoperis

Confectionate din EPDM, toate mansoanele sunt rezistente la temperaturi mari de pana la 150 grade C, la radiatiile UV timp indelungat si au o rezistenta mecanica sporita. Pentru cele confectionate din silicon, temperatura pana la care pot fi folosite, urca pana la 250˚C. Proiectate pentru a etansa pe diverse materiale de inchidere, plane sau profilate.
Sunt usor de montat pentru o gama foarte mare de tevi, tubulatura de ventilatie sau cabluri iesite prin acoperisuri. Exista variante de etansare pentru acoperisuri din tabla profilata, panouri termoizolante, tigla ceramica sau beton, membrane diverse, policarbonat sau placi ondulate. Mansoanele pot fi livrate :

  • Negre sau intr-o gama variata de culori
  • Pentru tevi rotunde sau patrate
  • Pentru etansari la cladiri industriale sau rezidentiale
  • Mansoane cu baza patrata sau rotunda
  • Pot etansa tevi de pana la 660 mm, clasic sau retrofit.
Mastic

Silicon/Mastic izolare tigla metalica

Permanent elastic foarte puternic adeziv-izolant hibrid pentru tablă zincată, tablă trapezoidală și jgheaburi. Caracteristici: Aderență excelentă pe materiale pentru acoperișuri în special tablă galvanizată, laminată și lăcuită, țigle ceramice, beton, lemn și materiale plastice – chiar şi umede. Rezistent la condițiile meteorologice, radiațiile UV, produse chimice (ploi acide etc.)
Nu decolorează suprafețele poroase Nu reacționează cu polistirenul Se poate vopsi cu orice tip de vopsea Disponibil în versiune incoloră și coloră: gri (zinc) negru-gri (RAL7021) și maro (RAL8016) Aplicații: Lipirea tablelor brute, lacuite şi galvanizate între ele Lipirea tablelor de acoperiș și a țiglei ceramice pe diferite substraturi (metal, cărămida, beton, lemn) Montarea și repararea jgheaburilor și burlanelor Etanșarea rosturilor de racordare sau dilatației la acoperișuri Capacitate disponibilă: 290 ml (cartuș) Culori disponibile: gri, maro, incolor, negru-gri RAL 7021

Pieptene

Pieptene streasina acoperis

Elementul de protecţie streaşină împiedică pătrunderea păsărilor în spaţiul dintre prima şipcă suport şi ţigle profilate. Se montează în lungul liniei de streaşină când în locul elementului de aerisire cu pieptene e folosită şipcă dublă care susţine primul rând de ţiglă.
Pieptenele urmăresc conturul interior al ţiglelor, asigură intrarea aerului de ventilare şi protecţia împotriva păsărilor şi insectelor. E din material plastic, fixarea se realizează cu ajutorul cuielor sau şuruburilor la o distanţă de 20 cm.

Capac aerisire

Capac aerisire acoperisuri tigla metalica

Capace aerisire acoperiş şi protecţii străpungeri acoperiş.